P.S..

Kehittävää kumppanuutta®
johtajille ja päättäjille.
Katalysoimme
viisasta vaikuttamista
kohti haluttua tulevaisuutta.

Yksilöille, ryhmille ja organisaatioille

…koska meillä kaikilla on varaa kasvaa…

Oletko valmis olemaan
oman tarinasi
päähenkilö?

P.S.-palvelut muotoilemme tarpeeseen

Täältä löydät toiminimen alaiset arvonlisäverottomat palvelut:
ammatillinen freelance -kirjoittaminen, psykoterapia, psykoterapian työnohjaus ja työterveyshuolto.

Kirjoittaminen

Kirjoitan freelance-pohjalta juttuja psykologisista ja yhteiskunnallisista aiheista. Artikkeleita kirjoitan tällä hetkellä pääasiassa oma-aloitteiselta pohjalta itseäni ja asiakkaitani kiinnostavista teemoista. Kalenteritilanteestani riippuen kirjoitan myös tilauksesta tekstiä oman asiantuntemukseni alueelta. Olen aloittanut kirjoittamaan myös blogia.

Psykoterapia ja psykoterapian työnohjaaminen ja kouluttaminen

Psykoterapian lähtökohtana voi olla traumaattinen tausta tai ongelmallinen kokemus, joskin tänä päivänä yhä useampi hakeutuu psykoterapiaan myös positiivisen psykologian lähtökohdista: selvittämään, miten voisi elää enemmän itsensä näköistä elämää ja vahvistaa omaa toimijuuttaan. Myös erilaiset ihmissuhdekuviot tuovat ihmisiä yksilö- ja pariterapiaan. Psykoterapiaan voit tulla joko KELA-kuntoutuksen kautta tai sitten omakustanteisesti. KELA-psykoterapia on useimmiten 1-3 vuoden mittainen. Omakustanteisesti voit myös tulla pidempään terapiaan tai vaikkapa yksittäiselle kartoitus- tai kriisikäynnille.

Olen koulutukseltani KAT-kouluttajapsykoterapeutti eli kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti; ja minulla on pätevyys työnohjata ja kouluttaa terapeutteja. Löydät minut KELA:n ja Valviran rekistereistä. Minulla on aiemmalta ajalta 3-vuotinen systeeminen työnohjaajatutkinto. Katso tarkempia tietoja minusta ja KAT-terapiasta linkin takaa: http://www.katyhdistys.fi/terapeutit/

Työskentelytapani on integratiivinen ja olen saanut jatkokoulutusta mm. seuraaviin lähestymistapoihin: mentalisaatio, Mind Body Bridging, psykofyysinen kehopsykoterapia, EFT -pariterapia eli tunnekeskeinen pariterapia, Väestöliiton pariterapia, psykodraama, varhainen vanhempi-vauva-vuorovaikutuksen arviointi PCERA:lla, kognitiivinen hypnoterapia.

Työterveyshuolto

Työterveyspsykologina olen tehnyt töitä sopimuksen mukaan. Minulla on työterveydessä valmius tehdä sekä yksilötyötä että vaativaa organisaatiotyötä laajalla skaalalla. Minulla on työterveyshuoltoon pätevöittävä moniammatillinen koulutus.Kieli on mieli.


Viestimättä jättäminenkin on vahva viesti.

Sinä olet oman elämäsi
keskeinen vaikuttaja.

Uskallathan olla
oman elämäsi päähenkilö?

Hanne-Leona Luomajoki
Kehittävä kumppani

“Kaikkea muuta,
kunhan ei vaan
nukkuvaa, puolikuollutta elämää.”

Minna Canth
Kirjailija, lehtinainen, vaikuttaja

Mieli ei aina taivu katsomaan koko kuvaa,
koska se sisältää vastakkaisia elementtejä.

Hanne-Leona Luomajoki
Kehittävä kumppani

spiral