Johtoryhmän coaching sekä yksilö- että ryhmätasolla

Johtajuus / Kehitys / Muutos / Vuorovaikutus

Strategiaa tukevan ja merkityksellisen organisaatiokulttuurin rakentamista

Minulla on ollut ilo kasvattaa itseäni Hanne-Leonan kanssa sekä ryhmä- että yksilötasolla johtoryhmän jäsenenä. Hanne-Leona on työskennellyt kehittävänä kumppanina organisaatiossa, jossa olin myyntijohtajana. Valmennuksen ydin oli strategiaa tukevan ja merkityksellisen organisaatiokulttuurin rakentamisessa systeemisesti. Pitkäjänteisessä yhteistyössämme käsittelimme mm. itsensä johtamista, työyhteisötaitoja, motivaatiota, palautekulttuuria, aivoystävällisen viestinnän keinoja, stressin ja tunteiden käsittelyä, resilienssiä sekä ryhmädynamiikkaa. Ryhmätasolla Hanne-Leona huomioi koko ajan yrityksen strategian ja arvot, mutta kuitenkin hän coachasi meitä upeasti yksilöinä, yhdistäen kunkin henkilön vahvuudet, jolloin ryhmän lopputulokseksi muodostui enemmän kuin yksilöiden summa. Loistava esimerkki synteesistä.

Yksilötasolla Hanne-Leona antoi minun tunnistaa itsestäni tiedostamattomia vahvuuksia, joita voin hyödyntää jatkossa vipuvoimana. Hanne-Leonalla on vahvan kokemuksensa kautta kyky tehdä valmennuksista mielenkiintoisia, avoimia, oivaltavia ja yksilöllisiä sekä vahvistavia tapaamisia.

Hanne-Leonan kanssa aika ei käy tylsäksi - löydämme uusia mahdollisuuksia naurun, oivallusten ja joskus jopa kyynelten kautta.

Hanne-Leona kohtaa työyhteisön kaikki tunteet ja edesauttaa työyhteisöä käsittelemään vastoinkäymiset niin, että niistä opitaan ja vahvistutaan tulevaisuutta varten.

Päivi Leppänen, Director